Esittely

Toholammin 4H-yhdistys on perustettu 27.1.1930, jolloin se toimi nimellä maatalouskerhoyhdistys. Maatalouskerhon puolestapuhujina toimivat Aleksi Kivelä ja Matti Kotila. Ajatus lähti liikkelle kesällä 1929 Tampereella pidetystä maatalousnäyttelystä, jossa he kuulivat maatalouskerhotoiminnasta ja siihen myönnettävästä valtion avusta.

Maatalouskerhotoiminta sisälsi alkuvuosinaan harrastus-, askartelu-, kotitalous-, kotieläin-, puutarha-, ja metsätaloustoimintaa. Maataloustoiminta mahdollisti nuorille jo silloin yrittäjänä toimimisen.

1970-luvulla Toholammin maatalouskerho sai uuden nimen, Toholammin 4H-yhdistys. Toiminta on säilynyt moninaisena vaikkakin toimintamuodot ovat uudistuneet. Tänä päivänäkin 4H:n perusajatus on tekemällä oppiminen.

Liity jäseneksi

4h:n jäseneksi liittyminen muuttuu hieman, mutta sehän ei haittaa! Jäseneksi liitytään nykyään 4h-liiton sivujen kautta josta löytyy sähköinen liittymislomake. Kun painat alla olevaa linkkiä pääset suoraan 4h-liiton sivuille josta löydät liittymislomakkeen.


4H-jäsenedut

Kun liityt 4H:n jäseneksi saat 4H-jäsenetukortin jolla saat allennuksia ja etuja Suomessa ja ulkomailla. Jäsenillä on 4H-tilaisuudet kattava tapaturma vakuutus.